Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti

Cinci nopţi de cazare cu demipensiune, acces la sala de fitness şi spa costă 440 de euro pentru un adult la Aquaworld Budapesta, bani în care copiii au acces gratuit la distracţie, informează Evenimentul Zilei.

384 afișări
Imaginea articolului Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti

Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti (Imagine: www.evz.ro)

Cele mai mari aqua-parcuri din Ungaria caută clienţi în România. Aquaworld, Budapesta: 17 bazine de diferite mărimi, un tobogan de un kilometru lungime, un bazin special pentru surfing şi un restaurant pe apă şi Aquaticum din Debrecen: un complex de băi termale, hotel wellness de patru stele, ştrand, parc acvatic mediteraneean acoperit, insulă pentru relaxare, centru de masaj thailandez - sunt cele mai atractive destinaţii din ţara vecină.

Citeşte mai multe pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici