Ofiţer SPP, găsit mort în postul de pază din judeţul Tulcea. Procurorii fac cercetări

Un subofiţer, angajat al Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) din 2014, a fost găsit mort, joi, în postul de pază pe care îl efectua la obiectivul Uzlina, judeţul Tulcea, anunţă instituţia.

3489 afișări
Imaginea articolului Ofiţer SPP, găsit mort în postul de pază din judeţul Tulcea. Procurorii fac cercetări

Ofiţer SPP, găsit mort în postul de pază din judeţul Tulcea. Procurorii fac cercetări

Potrivit unei informări a Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), decesul subofiţerului, care avea 29 de ani, a survenit prin împuşcare, procurorii militari urmând să stabilească dacă este vorba despre moarte accidentală sau suicid.

În momentul producerii tragediei, subofiţerul era singur în obiectiv.

Acesta a parcurs toate etapele de pregătire şi de testare, precizează SPP. Bărbatul era căsătorit şi avea un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici