Olguţa Vasilescu: RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină ticsită de tehnică de ascultare. SRI spune că maşina aparţine unui primar. Primarul recunoaşte că este maşina lui, dar spune că nu are tehnică de filaj

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, scrie pe contul său de Facebook că RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină parcată ilegal care era "ticsită de tehnică de ascultare". SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova, în care s-ar fi găsit tehnică de filaj, nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova.

2556 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: RAT Craiova a ridicat din faţa Primăriei o maşină ticsită de tehnică de ascultare. SRI spune că maşina aparţine unui primar. Primarul recunoaşte că este maşina lui, dar spune că nu are tehnică de filaj

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"E prea frumos să ţin pentru mine... Astăzi RAT Craiova şi Poliţia Locală au ridicat o maşină parcată ilegal, în faţa primăriei, sub fereastra mea. Şi... Era tixită (ticsită - n.r.) de tehnică de ascultare... Măi, băieţi, măi... Nu v-am spus că am cameră de luat vederi în birou? Vă dau eu caseta... Aşa cevaaaaaa?", scrie Olguţa Vasilescu.

Ea a mai postat un comentariu pe acest subiect: "Întrebare întrebătoare pusă de toată presa... Ce credeţi că filează serviciile într-o ţară democratică? Primăria sau magazinul de papiote de vis a vis? Cert e că aveam alte aşteptări de la baieţi... Aşaaaa de proooşti? Să te prindă RATU'?".

SRI: Maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova nu aparţine SRI, ci primarului din comuna Castranova

SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova, în care s-ar fi găsit tehnică de filaj, nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova.

"Maşina despre care vorbeşte doamna primar nu aparţine SRI. E regretabil că se încearcă atragerea SRI în acest subiect. Maşina ridicată, o Skoda Octavia, aparţine primarului din Castranova, judeţul Dolj, Dumitru Măceşanu", a declarat joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

Primarul din Castranova: Maşina ridicată de la Primăria Craiova e a mea, dar nu am tehnică de filaj

Primarul localităţii doljene Castranova, Dumitru Măceşanu, confirmă că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova îi aparţine, negând însă că în autoturism s-ar fi aflat tehnică de ascultare, aşa cum susţinea edilul Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu.

"Da, este maşina mea. Nu ştiu de ce se face atâta caz pe treaba asta. Cred că din cauză că suntem partide diferite eu şi doamna primar. Maşina este a mea personală, am fost la o şedinţă la Consiliul Judeţean, am parcat-o ilegal, dar pentru că eram în şedinţă am trimis pe cineva să o ridice. S-a plătit taxă, s-a plătit tot ce trebuie şi cu asta basta", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, primarul Dumitru Măceşanu (PDL).

Întrebat dacă are vreo legătură cu SRI şi dacă în maşină era tehnică de ascultare, aşa cum a susţinut Lia Olguţa Vasilescu, primarul a negat: "Nici nu se pune problema de aşa ceva, n-am nicio legătură, cu atât mai puţin dispozitivele la care faceţi referire".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici