Olt: Incendiu la locomotiva unui tren de persoane

Locomotiva unui tren personal care circula pe relaţia Craiova-Piatra Olt a luat foc, în noaptea de marţi spre miercuri, la intrarea în Halta Spineni-Olt, călătorii care se aflau în cele trei vagoane fiind evacuaţi, fără ca vreo persoană să fie rănită.

53 afișări
Imaginea articolului Olt: Incendiu la locomotiva unui tren de persoane

Olt: Incendiu la locomotiva unui tren de persoane, călătorii nefiind afectaţi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Secţiei Regionale de Poliţie Craiova, comisarul şef Constantin Budici, în jurul orei 0.15 agenţii de la Biroul de Poliţie Transporturi Olt au fost sesizaţi că la intrarea în Halta Spineni o locomotivă a luat foc.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţişti care a constatat că la a doua locomotivă din compunerea trenului de persoane P 9490, care circula pe ruta Craiova-Piatra Olt, având în componenţă trei vagoane, a avut loc un incendiu la agregatul de încălzire. Locomotiva era ataşată special pentru încălzirea vagoanelor de călători", a declarat comisarul şef Constantin Budici.

Conform sursei citate, focul a fost stins în câteva minute de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Balş, fără ca vreo persoană să fie afectată.

Comisarul Constantin Budici a mai precizat că în urma incidentului trenul a avut o întârziere de 50 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici