Olt: Pasiunea bizară a unui bărbat pentru vecina lui i-a adus dosar penal: a făcut peste 160 de filmări cu ea

Un bărbat de 56 de ani din comuna Şopârliţa, judeţul Olt, a fost reţinut şi cercetat pentru hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe, după ce şi-a filmat o vecină din sat de peste 160 de ori, atât acasă, cât şi la serviciu şi a distribuit imaginile. Bărbatul a şi agresat-o pe femeie.

1958 afișări
Imaginea articolului Olt: Pasiunea bizară a unui bărbat pentru vecina lui i-a adus dosar penal: a făcut peste 160 de filmări cu ea

Olt: Pasiunea bizară a unui bărbat pentru vecina lui i-a adus dosar penal: a făcut peste 160 de filmări cu ea

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobiceşti, judeţul Olt, l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 53 de ani, din comuna Şopârliţa, judeţul Olt, acuzat că a făcut peste 160 de filmări cu vecina sa, o femeie în vârstă de 50 de ani.

Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, în care se fac cercetări pentru infracţiuni de hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, spun reprezentanţii Poliţiei Olt.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş cu propuneri legale în cursul zilei de sâmbătă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici