Oltean: România oferă astăzi pensionarilor şi bugetarilor certitudinea că-şi primesc drepturile la zi

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, la Eforie, că, deşi Europa "se cutremură" în foarte multe părţi, în România este stabilitate în urma reformelor atât de criticate luate anul trecut, bugetarii şi pensionarii având astfel certitudinea că-şi primesc drepturile băneşti la zi.

88 afișări
Imaginea articolului Oltean: România oferă astăzi pensionarilor şi bugetarilor certitudinea că-şi primesc drepturile la zi

Ioan Oltean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În urma măsurilor luate anul trecut, România începe încet-încet să culeagă rezultatele. În ţară este linişte, iar poporul a înţeles astăzi utilitatea acelor măsuri", a spus Oltean, sâmbătă, la Şcoala de vară a tineretului democrat-liberal de la Eforie Nord, care a adăugat că acest lucru nu se putea face decât cu un "curaj nebunesc", PDL fiind singurul partid in 1990 încoace care şi-a pus în joc propria existenţă.

Ioan Oltean a mai spus că pentru măsurile pe care le-au luat pentru a face o reformă atât de profundă şi de nepolară democrat-liberalii şi-au asumat riscul major de a pierde din simpatii.

În acest context, secretarul general al PDL a spus că doar în urma acest măsuri dure bugetarii şi pensionarii au certitudinea că îşi vor primi drepturile băneşti la zi.

"Astăzi România oferă certitudinea şi garanţia pensionarilor că îşi vor lua pensia în fiecare lună, oferă bugetarilor garanţia că vor fi plătiţi în fiecare lună", a spus Oltean.

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a mai declarat că această siguranţă nu exista în 2009 şi 2010, iar astăzi această certitudine există în ciuda unei opoziţii distructive.

"Poate cea mai distructivă opoziţie care există în Europa în acest moment. Cea mai distructivă opoziţie care a existat în România din 1990 încoace, axată numai pe dezinformare şi minciună", a spus Oltean.

Secretarul general al PDL l-a atacat pe liderul PSD Victor Ponta spunând despre acesta că nu ştie să facă altceva decât să aducă acuzaţii.

"Tovarăşul Ponta, acest «mic Titulescu», este un procuror în acţiune continuă. Este procurorul acuzării, omul care în afară de a acuza nu ştie altceva. Cred că la drept a învăţat doar procedură penală şi nu a învăţat alte discipline care se fac acolo", a mai spus Oltean.

Şcoala de vară a tineretului democrat-liberal a început, joi, la Eforie Nord, iar lucrările se vor încheia duminică. Până acum, printre liderii PDL prezenţi la manifestare s-au aflat Elena Udrea, Roberta Anastase, Traian Igaş, Ioan Oltean. Sâmbătă, participă la Şcoala de vară a OTPDL preşedintele partidului, premierul Emil Boc, iar duminică dimineaţă este aşteptat să sosească la manifestare şi preşedintele Traian Băsescu, organizatorii neanunţând dinainte că l-ar fi invitat pe şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici