Omul de afaceri din Neamţ care şi-a împuşcat mortal soacra a fost arestat - VIDEO

Omul de afaceri din Piatra Neamţ care vineri seară şi-a împuşcat mortal soacra a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

735 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri din Neamţ care şi-a împuşcat mortal soacra a fost arestat - VIDEO

Omul de afaceri din Neamţ care şi-a împuşcat mortal soacra a fost arestat (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Mandatul de arestare preventivă pe numele omului de afaceri Radu Constantin a fost emis, sâmbătă după-amiază, de către magistraţii Tribunalului Neamţ.

Omul de afaceri Radu Constantin, în vârstă de 40 de ani, şi-a împuşcat soacra, vineri seară, în urma unui conflict în familie, el fiind în proces de divorţ cu soţia sa.

Astfel, în urma unei dispute verbale cu soţia sa, purtată în scara blocului şi la care asista şi mama soţiei, bărbatul a ieşit din bloc, s-a dus la maşina parcată în apropiere, a luat o carabină de vânătoare cu calibrul de 5,6 milimetri şi a împuşcat-o în piept pe soacra sa, cu două focuri de armă.

Video Stirileprotv.ro

Bărbatul a comis crima în faţa soţiei sale, dar şi a copilului lor în vârstă de doi ani.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a murit la spital, după ce medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au încercat timp de 40 de minute să o resusciteze, declara inspectorul de poliţie Lilian Andrieş din cadrul Poliţiei Judeţene Neamţ.

Soţia bărbatului a sesizat Poliţia prin 112, iar o patrulă de siguranţă publică a plecat în zonă.

După ce şi-a împuşcat soacra, bărbatul a mai tras două focuri de armă spre maşină, după care a mers în autoturism, unde l-au şi găsit poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Reprezentantul Poliţiei Judeţene Neamţ a spus că bărbatul deţinea ilegal arma, nefiind posesor de permis port-armă.

Omul de afaceri, care fusese reţinut vineri seară în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore, le-a spus anchetatorilor că era băut şi că nu a vrut să îşi ucidă soacra, dar că arma s-a descărcat accidental.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici