Omul de afaceri împuşcat la Constanţa, internat la Institutul Fundeni din Capitală

Omul de afaceri constănţean Liviu Dorin Bamburic, împuşcat săptămâna trecută în timp ce era în scara unui bloc, a internat, marţi, la Intitutul Clinic Fundeni din Bucureşti, unde a fost adus cu un elicopter SMURD.

4 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri împuşcat la Constanţa, internat la Institutul Fundeni din Capitală

Omul de afaceri împuşcat la Constanţa, internat la Institutul Fundeni din Capitală

Şeful clinicii, profesorul Dan Tulbure, a declarat pentru MEDIAFAX că pacientul, adus în Capitală de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la cererea familiei sale, a fost internat în Secţia Anestezie, Terapie Intensivă a unităţii medicale. La sosire, bărbatul era stabilizat din punct de vedere medical şi a fost începută evaluarea acestuia.

Profesorul a precizat că, după evaluarea stării de sănătate, va fi stabilită conduita terapeutică în cazul constănţeanului.


În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, Liviu Bamburic (42 de ani) a fost atacat de o persoană rămasă neidentificată, care a tras mai multe focuri de armă în el, după care a fugit. Incidentul s-a petrecut într-o scară de bloc din cartierul Tomis Nord din Constanţa, unde Bamburic mergea într-o vizită.

În urma incidentului, omul de afaceri a fost dus la spital, având mai multe plăgi împuşcate la abdomen şi picioare. Bamburic a fost operat, la Spitalul Judeţean Constanţa, intervenţia durând mai bine de nouă ore, iar medicii au reuşit să îl stabilizeze. Bărbatului i-au fost extrase trei gloanţe, iar alte patru au rămas în corp, dar nu îi pun sănătatea în pericol. Acestea vor fi extrase atunci când starea sa de sănătate se va îmbunătăţi, au precizat medicii.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici