Omul de afaceri tâlhărit şi bătut în propria-i casă, în stare critică. Fiica bărbatului a fost ameninţată cu pistolul

  • Omul de afaceri tâlhărit şi bătut în propria-i casă este în stare critică în spital.
  • Tâlharii aveau asupra lor şi un pistol, cu care au ameninţat-o pe fiica bărbatului.
1102 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri tâlhărit şi bătut în propria-i casă, în stare critică. Fiica bărbatului a fost ameninţată cu pistolul

Conform unui comunicat semnat de prim-procurorul Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, instituţia s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Până la această oră se ştie că, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, trei bărbaţi cu cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din oraşul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare.

Din imobil au fost furate mai multe ceasuri de valoare.

În locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Bărbatul în vârstă de 50 ani se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Tâlharii sut căutaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici