OpenAI a introdus funcţia „read aloud” pentru ChatGPT. Este disponibilă pentru toate naţiile

  • ChatGPT îţi permite să asculţi răspunsurile pe care le generează, nu doar să le citeşti.
  • Noua versiune este disponibilă atât pe web cât şi pe aplicaţie.
  • Noua versiune poate fi folosită în 37 de limbi.
3618 afișări
Imaginea articolului OpenAI a introdus funcţia „read aloud” pentru ChatGPT. Este disponibilă pentru toate naţiile

OpenAI a introdus funcţia „read aloud” pentru ChatGPT. Este disponibilă pentru toate naţiile

ChatGPT nu îţi mai dă răspunsuri doar sub formă de text. Acum îţi şi vorbeşte, pentru a putea să te ajute chiar şi atunci când te afli în mişcare.

Noua funcţie „Citeşte cu Voce Tare” îţi permite să asculţi răspunsurile, nu doar să le citeşti. Acum, ChatGPT poate vorbi în 37 de limbi diferite şi vine cu cinci opţiuni de voce. Este perfect pentru când eşti pe drum şi ai mâinile ocupate. Fie că foloseşti versiunea web sau aplicaţia mobilă, ChatGPT este gata să îţi vorbească.

Pe dispozitivele mobile ţii apăsat pe text şi se deschide un player „Citeşte cu Voce Tare”. Aici poţi reda, pune pe pauză sau reîncepe lectura. În versiunea web, vei vedea o iconiţă cu difuzor sub text, care activează citirea. Este uşor de folosit, indiferent de dispozitivul pe care îl preferi.

Această funcţie transformă modul în care interacţionăm cu ChatGPT. Nu doar că îţi permite să asculţi răspunsurile în timp ce faci alte lucruri, dar oferă şi accesibilitate sporită pentru persoanele cu dizabilităţi vizuale. Plus, cu auto-detectarea limbii, ChatGPT va citi răspunsurile în limba promptului tău. Este un pas mare în direcţia unui A.I. mai multimodal şi mai accesibil.

Aşadar, indiferent dacă eşti acasă, la birou, sau în mişcare, ChatGPT este mai pregătit ca niciodată să îţi fie alături, într-un mod cu totul nou şi personalizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
openai,
chatgpt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici