Operaţia de care are nevoie Chiţac poate fi făcută fără probleme la Tg. Mureş

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Ovidiu Butuc, afirmă că operaţia de care are nevoie fostul general Mihai Chiţac poate fi făcută la Târgu Mureş fără nicio problemă, medicii spitalului având expertiza necesară unei astfel de intervenţii pe cord.

22 afișări
Imaginea articolului Operaţia de care are nevoie Chiţac poate fi făcută fără probleme la Tg. Mureş

Operaţia de care are nevoie Chiţac poate fi făcută fără probleme la Tg. Mureş

Declaraţia a fost făcută de directorul Ovidiu Butuc prin intermediul unui comunicat de presă remis, marţi, de unitatea medicală, ca urmare a afirmaţiilor privind posibilitatea efectuării unei intervenţii chirurgicale în cazul lui Mihai Chiţac la Târgu Mureş.

"Operaţia de care are nevoie Mihai Chiţac poate fi efectuată la Târgu Mureş fără nicio problemă. Medicii de aici, recunoscuţi pentru performanţele lor deosebite, au expertiza necesară efectuării unei asemenea intervenţii chirurgicale pe cord. Operaţia poate fi efectuată la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant condus de profesorul dr. Radu Deac", afirmă dr. Ovidiu Butuc.

Mihai Chiţac a fost pus în libertate, luni, pentru a fi supus unor intervenţii chirurgicale, instanţa militară întrerupându-i executarea pedepsei pentru o perioadă de trei luni, din 29 decembrie 2008 până în 29 martie 2009.

Citeşte şi: 

Mihai Chiţac a fost eliberat din Penitenciarul Spital Jilava

Instanţa a dispus efectuarea unei noi expertize în cazul lui Victor Athanasie Stănculescu

EXCLUSIV: Generalii Stănculescu şi Chiţac pot fi trataţi în reţeaua sanitară a ANP

Chiţac şi Stănculescu rămân cu condamnările de 15 ani de închisoare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici