Video Oprescu: Am găsit nereguli la proiectul Lia Manoliu

Edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, la prezentarea raportului privind starea Bucureştiului la preluarea mandatului, că a descoperit mai multe nereguli care nu ar fi fost făcute publice dacă el nu câştiga alegerile.

20 afișări

Vorbind despre ce spun cifrele în privinţa Primăriei, Oprescu a amintit mai multe nereguli constatate inclusiv de controlul Curţii de Conturi, dar şi altele descoperite pe parcurs.

Astfel, printre neregulile descoperite la cifre, Oprescu s-a referit la proiectul de reabilitare şi modernizare a Stadionului Naţional "Lia Manoliu", la terenul municipalităţii de la Mihăileşti (achiziţionat pentru construirea unui adăpost pentru animalele fără stăpân - n.r.), la plăţile nelegale efectuate pentru firmele care au realizat refacerea unor artere, la plăţi nejustificate pentru materiale de construcţii sau la alte plăţi pentru "SC X SRL".

Primarul general a apreciat că toate cele prezentate în raport nu sunt decât un "fulg de zăpadă din ninsorile ultimilor ani în Bucureşti".

"Deşi e vară, azi (vineri - n.r.) eu am făcut un bulgăre. Cunosc deja multe persoane care se tem de modul în care acest bulgăre se va rostogoli", a mai spus Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici