Oprescu: Am început un studiu de trafic în zona adiacentă stadionului Lia Manoliu

Municipalitatea a demarat un studiu de trafic în zona adiacentă stadionului Lia Manoliu pentru a găsi soluţiile optime de transport şi circulaţie şi pentru evitarea blocajelor în momentul organizării evenimentelor, după darea în folosinţă, a declarat, marţi, primarul general Sorin Oprescu.

54 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Am început un studiu de trafic în zona adiacentă stadionului Lia Manoliu

Oprescu: Am început un studiu de trafic în zona adiacentă stadionului Lia Manoliu (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

"Am început deja un studiu de trafic în zona adiacentă stadionului pentru a lua măsurile necesare astfel încât circulaţia în această zonă să nu fie blocată în momentul începerii organizării de evenimente pe Stadionul Naţional", a zis Sorin Oprescu, în timpul vizitei la stadionul Lia Manoliu.

Edilul Capitalei a discutat cu reprezentantul constructorului şi despre cele aproximativ 1.400 de locuri de parcare care vor fi realizate în exteriorul stadionului, cel mai probabil prin parcări supraterane.

"Sincer, cam 3.000 de locuri de parcare ne sunt necesare având în vedere capacitatea stadionului, însă încercăm să creăm aproximativ 1.400 de locuri fără cele 200 de locuri aflate în parcarea subterană a stadionului", a precizat Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici