Oprescu: Am reuşit să începem acest an şcolar cu 44 unităţi finalizate din programul BEI

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, la deschiderea anului şcolar la Şcoala Centrală, că 44 de unităţi de învăţământ din programul BEI sunt finalizate, restul urmând să fie terminate până în 2011.

61 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Am reuşit să începem acest an şcolar cu 44 unităţi finalizate din programul BEI

Oprescu: Am reuşit să începem acest an şcolar cu 44 unităţi finalizate din programul BEI (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Am reuşit să începem acest an şcolar cu 44 de unităţi şcolare finalizate, la 15 dintre acestea fiind necesare finalizarea lucrărilor la sălile de sport sau la anexe", a spus primarul general.

Oprescu le-a promis elevilor, profesorilor şi părinţilor prezenţi la Şcoala Centrală că va finaliza şi sala de sport până în martie 2011, atunci când această şcoală împlinişte 160 de ani de la înfiinţarea sa.

"Chiar dacă municipalitatea este în litigiu pentru terenul sălii de sport vă promit că nu voi aştepta finalizarea procesului, care poate dura ani, şi voi termina sala de sport până în martie 2011", a mai spus Oprescu.

La Şcoala Centrală lucrările la sălile de curs sunt finalizate în proporţie de sută la sută, fiind în desfăşurare lucrări de refacere a faţadei şi a câtorva anexe din curtea şcolii.

Înainte de deschiderea anului şcolar de la Şcoala Centrală, edilul şef al Capitalei a fost prezent şi la Grupul şcolar "Dimitrie Gusti", acolo unde şcoala a fost reconstruită integral, lucrările fiind finalizate total.

Sorin Oprescu a precizat că în acest an au fost date în funcţiune şi şase săli de sport dintre care trei sunt reabilitate şi alte trei fiind clădiri nou construite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici