Oprescu către Consiliului General al Capitalei: Dacă veţi veni cu bugete paralele, voi retrage proiectul de buget

Primarul Sorin Oprescu a declarat că speră să nu se mai întâmple ca în anii precedenţi, când după discuţii privind constituirea bugetului, s-a venit cu bugete paralele discutate politic, edilul cerându-le consilierilor generali ai Capitalei să ceară lămuriri, însă să nu blocheze proiectul de buget.

197 afișări
Imaginea articolului Oprescu către Consiliului General al Capitalei: Dacă veţi veni cu bugete paralele, voi retrage proiectul de buget

Sorin Oprescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă veţi dezechilibra şi bugetul de anul acesta ca în anii perecedenţi cu un buget paralel făcut în laboratoarele politice, nu voi fi de acord ", a spus Oprescu.

În şedinţa de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) privind aprobarea bugetului pe 2012, Sorin Oprescu a subliniat că va răspunde fiecărei întrebări sau nelămuriri, personal sau prin directorii municipalităţii, însă nu va admite blocarea proiectelor Capitalei.

Primarul Capitalei a ţinut să precizeze că nu doreşte să se repete istoria ultimilor trei ani când, după punerea la punct a proiectelor de buget, prin discuţii care au durat săptămâni întregi, consilierii municipali au venit în ziua votului cu proiecte paralele şi amendamente menite să blocheze şi să reformuleze cifrele din bugetul convenit anterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici