Oprescu cere curăţarea străzilor laterale, mai ales a celor din zona Arenei Naţionale

Sorin Oprescu a cerut o mai mare implicare a primarilor de sector în acţiunile de curăţare a străzilor laterale, mai ales în zona Arenei Naţionale, unde joi va avea loc meciul Steaua - Twente, şi a solicitat responsabililor Apa Nova să identifice şi să elibereze gurile de scurgere.

607 afișări
Imaginea articolului Oprescu cere curăţarea străzilor laterale, mai ales a celor din zona Arenei Naţionale

Oprescu cere curăţarea străzilor laterale, mai ales a celor din zona Arenei Naţionale (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Aceste solicitări au fost făcute în cadrul comandamentului de miercuri dimineaţă, de la PMB.

Operatorii vor continua acţiunile de încărcare şi evacuare a zăpezii de pe arterele principale dar şi degajarea staţiilor RATB.

Pentru a se evita formarea poleiului, miercuri seară, operatorii de deszăpezire vor împrăştia materiale antiderapante pe marile bulevarde cu preponderenţă în zona pantelor, rampelor şi a podurilor.

O atenţie specială se va acorda zonei Arenei Naţionale, unde joi seara va avea loc meciul Steaua-Twente, primarul general solicitând să se intervină atât la intrările în stadion cât şi în zona adiacentă acestora.

Totodată, în scopul lărgirii tuturor marilor bulevarde, miercuri seară operatorii vor acţiona împreună cu Brigada de Poliţie Rutieră pentru a împiedica parcarea maşinilor pe prima bandă de circulaţie.

Potrivit operatorilor de deszăpezire, în noaptea de marţi spre miercuri s-a evacuat şi transportat zăpada de la Podul Mărăşeşti, Şoseaua Sălaj, Bulevardul Iuliu Maniu, Pasajul Basarab, Podul Grant.

Totodată, s-a acţionat pentru lărgirea Splaiului Independenţei, porţiunea cuprinsă între Pod Grozăveşti şi Piaţa Unirii cu ajutorul unei freze speciale, iar echipa de voluntari a evacuat şi îndepărtat zăpada din staţiile RATB de pe bulevardul Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici