Oprescu: Este mai mult decât o aventură să poţi să obţii bani europeni

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, vineri, la o conferinţă la care a participat la MDRT, alături de ministrul de resort Eduard Hellvig, că este mai mult decât o aventură să poţi să obţii bani europeni, pentru care aştepţi şi ceri 7.000 de lucruri.

160 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Este mai mult decât o aventură să poţi să obţii bani europeni

Sorin Oprescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Într-un obiectiv apropiat, probabil după alegeri, că acum începe filoxera generală, rămân se studiat toate procedurile de obţinere a banilor europeni. Vă rog să credeţi că este mai mult decât o aventură să poţi să începi să obţii aceşti bani, aştepţi şi ceri 7.000 de lucruri, sunt legi care deja se bat cap în cap în ultimii 20 de ani", a spus primarul.

El crede că un "sprijin legislativ" în toate domeniile, nu doar în domeniul ăsta, chiar şi în domeniul achiziţiilor, este mult mai corect.

"La trecerea de la Timpuri Noi am respectat procedurile care se fac în mod normal, licitaţia şi am ales preţul cel mai mic. Asta se întâmplă. După care am început să constatăm că zeci de ţevi care trec pe dedesubt trebuie mutate", a explicat Oprescu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi ministrul Dezvoltării Regionale, Eduard Hellvig, au semnat vineri contractul pentru finanţarea pasajului rutier Piaţa Sudului, o investiţie de peste 127 de milioane de lei, din care 96.428.000 de lei fonduri nerambursabile UE şi de la bugetul de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici