Oprescu: Organizatorii pot cere oricând autorizaţie pentru proteste

Primarul general Sorin Oprescu a făcut, duminică, un apel la calm, susţinând că organizatorii protestelor pot veni oricând la Primărie pentru a cere autorizaţie pentru acţiunile lor.

753 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Organizatorii pot cere oricând autorizaţie pentru proteste

Sorin Oprescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Îi rog să privească cu multă înţelegere ideea de a nu genera violenţe", a spus Sorin Oprescu.

Acesta a subliniat că organizatorii manifestaţiilor pot veni oricând să ceară autorizaţie pentru astfel de acţiuni.

"Este foarte clar că poporul vrea altfel de viaţă", a mai spus primarul general.

Totodată, Transparency International România a condamnat violenţele, indiferent din ce parte au apărut în manifestările de stradă de sâmbătă, din Bucureşti şi a făcut apel la manifestanţi să se abţină de la orice violenţe care trebuie evitate cu orice chip pentru a nu degenera.

Şi reprezentanţii Jandarmeriei Române au făcut un apel la calm susţinând că violenţele înregistrate duminică, în Bucureşti, sunt regretabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici