Jandarmii au ridicat 29 de protestatari din Piaţa Universităţii care au aruncat cu obiecte contondente

Jandarmii au ridicat 29 de persoane dintre protestatarii din Piaţa Universităţii, după ce acestea au aruncat cu obiecte contondente şi au tulburat ordinea publică.

861 afișări
Imaginea articolului Jandarmii au ridicat 29 de protestatari din Piaţa Universităţii care au aruncat cu obiecte contondente

Jandarmii au ridicat 29 de protestatari din Piaţa Universităţii care au aruncat cu obiecte contondente (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat, pentru MEDIAFAX, că 29 de persoane au fost duse la dubele jandarmilor pentru identificare.

Ele au fost scoase din zona de protest.

Cele 29 de persoane au aruncat cu obiecte contondente şi au tulburat ordinea publică, potrivit lui Georgian Enache.

GALERIE FOTO

Purtătorul de cuvânt al Jandameriei Bucureşti declarase anterior, că jandarmii sunt prezenţi în Piaţa Universităţii pentru a asigura ordinea publică şi pentru a se asigura că legea este respectată.

Enache spunea că legea va fi aplicată, în sensul că, întrucât protestul nu este autorizat, organizatorii vor fi identificaţi urmând să fie sancţionaţi conform legii.

De asemenea, printre protestari au fost identificate persoane care se află în baza de date ca participând la acţiuni publice violente, în special pe stadioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici