Oprescu: Până la începutul lunii august vreau să terminăm cu toate străzile din Centrul Istoric

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, că până la începutul lunii august vrea ca lucrările la toate străzile din Centrul Istoric să fie finalizate.

841 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Până la începutul lunii august vreau să terminăm cu toate străzile din Centrul Istoric

Oprescu: Până la începutul lunii august vreau să terminăm cu toate străzile din Centrul Istoric (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în septembrie vor fi finalizate lucrările din Centrul Istoric, Sorin Oprescu a spus că vrea ca aceste lucrări să se termine la începutul lunii august.

"Septembrie este un termen care mă scoate din minţi. Vreau ca undeva la începutul lui august să terminăm cu toate străzile din Centrul Istoric", a declarat primarul Capitalei, care a participat conferinţa "Dezvoltare urbană în Europa de sud-est", din cadrul Bucharest International Forum 2011.

La începutul lunii mai, primarul Sorin Oprescu declara că sunt finalizate lucrările pe străzile Filitti, Verona, Franceză, Piaţa Sfântul Dumitru, urmând ca reabilitarea să se încheie şi pe străzile Poştei, Stavropoleus, Şepcari, Covaci, Gabroveni, Şelari şi Căldărari.

În ce priveşte Hanul Gabroveni, Oprescu spunea atunci că s-a terminat licitaţia la Ministerul Culturii şi va începe renovarea acestuia. Hanul Gabroveni va fi făcut ca un centru cultural european şi va costa cam şase-şapte milioane de lei, preciza primarul.

De asemenea, edilul Capitalei preciza că Primăria Capitalei are în proiect o parcare supraterană în Centrul Istoric cu peste 800 de locuri, pe cinci-şase etaje, aceasta fiind necesară pentru că zona se va dezvolta în continuare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici