Oprescu promite că termină Lipscanii până de Crăciun. Harta celor şase străzi care vor fi finalizate

Primele şase străzi din Centrul Istoric al Bucureştiului vor fi gata până la Crăciun, a spus, pentru gândul, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. "Îmi place formidabil cum arată Centrul Istoric. Şase străzi vor fi gata până la Crăciun", a spus Oprescu.

908 afișări
Imaginea articolului Oprescu promite că termină Lipscanii până de Crăciun. Harta celor şase străzi care vor fi finalizate

Oprescu promite că termină Lipscanii până de Crăciun. Harta celor şase străzi care vor fi finalizate

Directorul general al Direcţiei Infrastructură din cadrul Primăriei Capitalei, Mădălin Dumitru, a precizat, pentru gândul, care vor fi cele şase străzi care intră în faza de finalizare: "Este vorba despre străzile Lipscani, Smârdan, Tonitza, Filitti, Zarafi şi Sfântul Dumitru. În privinţa străzii Sfântul Dumitru, am însă câteva rezerve. Aici sunt unele probleme arheologice. De joi (astăzi - n.r.) pe cele şase străzi va începe agitaţia".

Primăria Capitalei a anunţat reabilitarea Centrului Istoric în trei faze. În prima faza trebuie refăcută infrastructura de bază în perimetrul delimitat de Calea Victoriei, Bulevardul I.C. Brătianu, Splaiul Independenţei şi Strada Lipscani. În total este vorba de 14 străzi. Pe strada Lipscani, lucrările de reabilitare sunt finalizate în proporţie de aproximativ 95 la sută, pe strada Smârdan proporţia este de 90 la sută iar în Piaţa Sfântul Dumitru de 65 la sută.

Citeşte mai multe despre străzile care vor fi finalizate până la Crăciun pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici