Oprescu spune că a primit ameninţări cu moartea (Video)

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, vineri, că, deşi se află în funcţia de edil şef doar de o lună, a primit ameninţări cu moartea, apreciind că este vorba de o glumă, pentru că nu consideră că s-a aflat vreodată în pericol.

9 afișări
Imaginea articolului Oprescu spune că a primit ameninţări cu moartea (Video)

Oprescu spune că a primit ameninţări cu moartea (Video)

Oprescu a mai spus că nu îi face plăcere să vorbească despre acest subiect, precizând că a calificat "componenta" mesajului de ameninţare ca fiind "timidă".

"Am auzit de mii de ori chestiuni de genul acestora. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre acest lucru. Nu consider că m-am aflat vreodată în pericol şi nu am nevoie de artificii de acest gen", a spus primarul general al Capitalei.

Perioada în care primarul general a primit mesaje de ameninţare pe telefonul mobil a fost cea în care acesta a dispus demolarea teraselor din Parcul Herăstrău. Tot în acea perioadă, primarul Capitalei a primit pe telefonul mobil un mesaj în care se spunea: "Îţi luăm gâtul!", potrivit unor surse din administraţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici