Oprescu va încerca să mărească numărul licenţelor pentru taximetrişti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, după întâlnirea cu reprezentanţii taximetriştilor, că pentru soluţionarea problemelor acestora va încerca să mărească numărul licenţelor de transport pentru operatorii de taxi.

9 afișări
Imaginea articolului Oprescu va încerca să mărească numărul licenţelor pentru taximetrişti

Oprescu va încerca să mărească numărul licenţelor pentru taximetrişti (Imagine: Mediafax Foto)

"Exact ceea ce m-am înţeles cu ei asta voi face, însă trebuie avut în vedere că nici legea taximetriei nu este permisibilă", a spus Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat că a dispus întocmirea unui nou studiu din care să rezulte cererea reală de licenţe de taximetrie care va fi confruntat cu studiul vechi efectuat deja, arătând că în funcţie de rezultate şi cerinţa socială va încerca să mărească numărul autorizaţiilor de taxi.

"Dacă studiul şi cerinţa socială o cer, voi mări numărul autorizaţiilor de taxi", a mai spus Oprescu.

Edilul şef al Capitalei a evitat să precizeze o dată exactă până la care vor fi soluţionate problemele taximetriştilor, anunţând ca dată generală sfârşitul anului.

Reprezentanţii taximetriştilor s-au declarat nemulţumiţi de discuţiile avute cu Sorin Oprescu, arătând că vor continua să protesteze până la rezolvarea efectivă a solicitărilor lor.

"Protestul a început în acest moment, nu vom pleca acasă, vom continua să protestăm pentru că momentan nu am rezolvat nimic", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Fântâneru, unul dintre protestatarii taximetrişti.

Taximetriştii s-au adunat, miercuri dimineaţă, în faţa Primăriei Capitalei, cerând primarului Sorin Oprescu să îi primească la discuţii pentru a rezolva problema autorizaţiilor de taximetrie.

Liderul Federaţiei Naţionale a Şoferilor din România a declarat că taximetriştii au organizat un protest spontan la Primăria Capitalei pentru că problema autorizaţiilor de taximetrie este amânată de autorităţile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici