Oprişan indică cine sunt vinovaţii pentru căderea Guvernului. Ce opinie are despre candidatura lui Dăncilă

Marian Oprişan a declarat,vineri, în Parlament, că moţiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament din cauza trădătorilor care au fost aleşi pe listele PSD şi care au plecat la alte partide. Acesta a mai spus că Viorica Dăncilă merită să fie preşedintele României, fiind un om politic puternic.

1639 afișări
Imaginea articolului Oprişan indică cine sunt vinovaţii pentru căderea Guvernului. Ce opinie are despre candidatura lui Dăncilă

Oprişan indică cine sunt vinovaţii pentru căderea Guvernului. Ce opinie are despre candidatura lui Dăncilă

"În spiritul nostru istoric, trădătorii au făcut ca să pice Guvernul, nu Opoziţia a fost în stare să dărâme guvernul. Toţi cei care au fost aleşi pe listele Partidului Social Democrat şi au pus piciorul prin alte partide sunt nişte trădători", a declarat Marian Oprişan.

El a mai spus că Viorica Dăncilă ”merită” să fie preşedintele României şi că în acest moment nu trebuie făcute schimbări în partid.

"Doamna Dăncilă şi cu actuala conducere a partidului a fost aleasă într-un congres extraordinar şi oricum după alegerile prezidenţiale trebuia făcut un congres ordinar al partidului, aşa cum e normal. Mihai Fifor este secretar general al partidului şi a fost ales de către congresul partidului. În acest moment în partid nu avem ce să schimbăm. Nu mi am schimbat părerea despre doamna Dăncilă. Părerea mea este că doamna Dăncilă este un om politic puternic", a mai spus social-democratul.

Mai mulţi membri ai PSD s-au întâlnit, vineri, în Biroul lui Marcel Ciolacu, unde au decis, potrivit unor surse din interiorul PSD, ca în CEx să se stabilească susţinerea Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale,excluderea parlamentarilor PSD care au votat moţiunea şi respingerea unei alianţe cu Pro România.

La întâlnire au participat membrii importanţi ai PSD, printre care Gabiela Firea, Marcel Ciolacu, Florin Iordache, Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu, Marian Oprişan precum şi lideri de filiale judeţene ale PSD.

Taguri:
ponta,
moţiune,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici