Opriţa: Cei trei mineri aduşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt operaţi

Cei trei mineri de la Petrila aduşi, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală sunt de mai bine de două ore în sălile de operaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

13 afișări
Imaginea articolului Opriţa: Cei trei mineri aduşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt operaţi

Opriţa: Cei trei mineri aduşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt operaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit medicului Bogdan Opriţa, după finalizarea investigaţiilor, cei trei mineri răniţi aduşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală au intrat în operaţii.

Din cei trei mineri răniţi duşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, doi sunt în stare gravă. Cel de-al treilea are arsuri pe 5-7 la sută din suprafaţa corpului şi o fractură deschisă de braţ drept, acesta fiind operat şi sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Opt din cei 13 răniţi în exploziile de la mina Petrila au fost aduşi, duminică dimineaţă, în Capitală, cinci fiind internaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi alţi trei la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Ceilalţi cinci răniţi au rămas internaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Cei cinci mineri de la Petrila aflaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Arsuri au fost operaţi, duminică, şi se află la Secţia de terapie intensivă, a anunţat directorul medical al unităţii sanitare, medicul Cristian Niţescu, care a spus că prognosticul este foarte rezervat.

Două explozii au avut loc, sâmbătă, în mina Petrila, în urma cărora 12 mineri şi salvatori au murit şi alte 13 persoane au fost rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici