Opt maşini distruse, într-un service din Târgovişte

Un incendiu puternic care a izbucnit, marţi, într-un service auto din Târgovişte, a distrus opt autovehicule, o parte din acoperişul unei case din apropiere, trei copaci şi zeci de metri de cablu electric, existând pericolul unei explozii.

1 afișare

"Am fost anunţaţi iniţial de producerea unui incendiu la o singură maşină. Ajunşi la faţa locului, am constatat că atelierul de reparat era distrus aproape în totalitate, fiind distruse opt maşini. A existat pericolul unei explozii din cauza benzinei din rezervoarele maşinilor", a declarat locotenent Iulian Marian, comandant la Detaşamentul Târgovişte.

Acesta a mai spus că nu se cunosc, deocamdată, care au fost cauzele producerii acestui incendiu.

Proprietarul service-ului a rămas fără actele firmei, ale maşinilor şi ale casei sale, care au fost arse în incendiu.

Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de intervenţia a două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Basarab I" Dâmboviţa", care s-au luptat cu flăcările mai bine de o jumătate de oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici