Opt persoane, între care patru copii, intoxicate cu monoxid de carbon în Ialomiţa

Patru copii şi patru adulţi au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţă, intoxicaţi cu monoxid de carbon într-o locuinţă din localitatea Armăşeşti, judeţul Ialomiţa.

309 afișări
Imaginea articolului Opt persoane, între care patru copii, intoxicate cu monoxid de carbon în Ialomiţa

Sursă foto: Arhivă, ISU/Facebook

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a anunţat că sâmbătă dimineaţă pompierii au fost anunţaţi prin 112 despre o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon a mai multor persoane dintr-o locuinţă din localitatea Armăşeşti.

Au primit ajutor medical 10 persoane - 4 copii şi 6 adulţi - care acuzau greţuri, durere de cap şi vărsături.

În cele din urmă, 4 copii şi 4 adulţi au fost preluaţi şi duşi la spitalul din Urziceni. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital.

Sursa intoxicării nu este deocamdată cunoscută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici