Opt străini au încercat să treacă în Ungaria ascunşi în portbagaje sau pe banchetele unor maşini

Opt cetăţeni din Sri Lanka au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria ascunşi în portbagajele sau pe banchetele din spate ale unor autoturisme.

143 afișări
Imaginea articolului Opt străini au încercat să treacă în Ungaria ascunşi în portbagaje sau pe banchetele unor maşini

Opt străini au încercat să treacă în Ungaria ascunşi în portbagaje sau pe banchetele unor maşini

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat sâmbătă seara pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 26, respectiv 36 de ani. Bărbaţii conduceau două autoturisme înmatriculate în România.

În urma verificărilor făcute de poliţişti, în cele două maşini au fost descoperiţi, ascunşi în portbagaje şi pe bancheta din spate a acestora, sub diverse obiecte vestimentare, în total, opt cetăţeni străini.

Aceştia au fost duşi la sediul poliţiei, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, care au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferii români şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii srilankezi depistaţi ascunşi, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici