Oraşul Râşnov va avea un adăpost special pentru animalele confiscate de pe domeniul public

Primăria investeşte aproape 340.000 de lei pentru construirea adăpostului care va avea boxe pentru animale şi o magazie de furaje.

304 afișări
Imaginea articolului Oraşul Râşnov va avea un adăpost special pentru animalele confiscate de pe domeniul public

Oraşul Râşnov va avea un adăpost special pentru animalele confiscate de pe domeniul public

În oraşul Râşnov se construieşte un adăpost special pentru animalele confiscate de pe domeniul public. Este vorba despre animalele lăsate nesupravegheate, în special cai şi vaci, care vor fi ţinute până când vor fi recuperate de stăpâni sau vor fi valorificate de Primărie.

„În momentul de faţă construcţia adăpostului este în plină desfăşurare, pereţii au fost ridicaţi şi se lucrează la izolarea adăpostului. Acesta se construieşte în apropierea DN73 A, în zona denumită Cioabăl şi are o suprafaţă de 2.546 mp. Adăpostul va găzdui 12 boxe pentru animale dar şi o magazie de furaje. În funcţie de condiţiile meteo, lucrărilor se vor finaliza în cel mai scurt timp”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Râşnov.

Pentru adăpostul de animale, Primăria Râşnov a încheiat un contract de 339.932 lei, fără TVA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici