Organizaţia Meteorologică Mondială: Un nou fenomen climatic El Niño s-ar putea produce în cursul acestei ierni

Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM) a avertizat, luni, că sunt 70% şanse ca un nou fenomen climatic El Niño să se producă până la finalul acestui an, ultimul fenomen de acest fel fiind înregistrat în anii 2015-2016, informează site-ul postului BBC News.

15862 afișări
Imaginea articolului Organizaţia Meteorologică Mondială: Un nou fenomen climatic El Niño s-ar putea produce în cursul acestei ierni

Sursa foto: Twitter @BBCBreaking

Experţii se aşteaptă ca noul fenomen să nu fie la fel de intens ca cel precedent, care este considerat ca fiind unul dintre cele mai puternice înregistrate până acum.

Potrivit organizaţiei internaţionale, schimbările climatice influenţează dinamica tradiţională a acestor fenomene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici