Oseminte umane descoperite la marginea Timişoarei, lângă cimitir

Mai multe oseminte umane au fost găsite la marginea Timişoarei, într-o zonă situată lângă un cimitir. Poliţia face verificări pentru a stabili provenienţa acestora.

696 afișări
Imaginea articolului Oseminte umane descoperite la marginea Timişoarei, lângă cimitir

Oseminte umane descoperite la marginea Timişoarei, lângă cimitir

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că în zona unde au fost găsite osemintele au mai fost descoperite şi coroane de flori şi lumânări.

„Se fac cercetări după descoperirea unor oseminte umane la marginea municipiului Timişoara, alături de coroane de flori şi lumânări. O echipă de criminalişti se află la faţa locului şi efectuează cercetarea. La o anumită distanţă de locul unde au fost găsite împrăştiate osemintele se află un cimitir, dar nu se ştie cu exactitate dacă provin de acolo sau nu”, a spus Petrovici.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că reprezentanţii cimitirului ar fi efectuat recent lucrări de curăţenie în zonă şi că osemintele ar putea proveni din cimitir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oseminte,
cimitir,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici