OUTDOORZ, un concept de festival cu totul nou, promite muzica bună, magia naturii şi adrenalina offroad-ului la Fundata

  • Muzica bună, magia naturii şi adrenalina offroad-ului îşi dau întâlnire în weekendul 5-7 august la Outdoorz Fundata.
  • Organizatorii promit un concept de festival cu totul nou, dedicat iubitorilor de vacanţe 4X4, dar nu numai.
  • Smiley, Spike, Proconsul, Dan Helciug şi The Hidden Jester sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena festivalului.
526 afișări
Imaginea articolului OUTDOORZ, un concept de festival cu totul nou, promite muzica bună, magia naturii şi adrenalina offroad-ului la Fundata

OUTDOORZ, un concept de festival cu totul nou, promite muzica bună, magia naturii şi adrenalina offroad-ului la Fundata

Participanţii vor avea la dispoziţie 60 de hectare de teren pentru 3 zile de concerte live, circuit trial, workshop-uri de specialitate (prim-ajutor, supravieţuire în sălbăticie), loc de joacă şi activităţi pentru copii, locuri special amenajate pentru corturi, rulote şi campervans. Motocicletele şi atv-urile nu sunt nici ele uitate.

„Outdoorz s-a născut din ideea de a aduna laolaltă pasionaţii de off-road din România şi nu numai, iubitorii de natură şi amatorii de petreceri în aer liber şi curat.Pentru că noi toţi cei de aici suntem genul de oameni care am da orice pe o noapte în pădure în detrimentul uneia petrecute în oraş şi casele mari pe corturi. Natura este locul în care ne simţim acasă, ne regăsim, ne încărcăm bateriile şi, cel mai important, locul în care vrem să ne întoarcem mereu.”, a declarat Cristi Nistor, unul dintre organizatorii festivalului.

Mai mulţi producători locali şi-au anunţat şi ei prezenţa, punând la dispoziţia participanţilor produse tradiţionale, făcute în casă, din ingrediente naturale. Focurile de tabără vor lumina nopţile încinse de concerte.

De hidratare se va ocupa Scorilo, care a creat un sortiment special de bere ce va purta numele festivalului.

"Prin organizarea acestui festival ne dorim să creăm o comunitate alături de care să scriem istorie şi din care îi invităm să facă parte pe toţi cei pentru care city break înseamnă nature break. Am ales pentru asta un loc spectaculos – este vorba despre localitatea Fundata, din Braşov, aflată la cea mai mare altitudine din ţară - 1400 m. În plus, fiind înconjurată de Masivele Piatra Craiului şi Bucegi, peisajul superb este asigurat, aşa că nu aveţi nicio scuză să lipsiţi”, spune Alexandra Tănase, manager Outdoorz Fest.

Biletele de acces sunt disponibile online şi vor putea fi achiziţionate inclusiv în timpul festivalului. Locul de campare este inclus în preţ, iar copiii până în 12 ani au accesul gratuit. Organizatorii anunţă că au locuri disponibile şi pentru voluntari. Mai multe detalii pe www.outdoorz.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici