Ovidiu Lipan Ţăndărică, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost internat, în cursul zilei de marţi, în Clinica de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, din cauza unui puseu de tensiune, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.

248 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Lipan Ţăndărică, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Ovidiu Lipan Ţăndărică, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca (Imagine: Mediafax Foto)

Medicul Bogdan Opriţa a precizat că artistul este un vechi cardiac şi a fost internat pentru stabilizarea tensiunii şi pentru investigaţii de specialitate.

Ovidiu Lipan Ţăndărică (născut pe 31 ianuarie 1953, la Iaşi) este un muzician român (compozitor, baterist). Între anii 1966 - 1975 a cântat cu formaţia Roşu şi Negru. În anul 1975 s-a alăturat trupei Phoenix, alături de care a părăsit ţara în 1977, stabilindu-se în Germania.

În 1999 s-a stabilit definitiv în România şi a dezvoltat proiecte solo în paralel cu proiectul Phoenix.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici