Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul european din motive de sănătate

Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul european din motive de sănătate. Mai mult, postarea muzicianului se încheie cu un mesaj care „miroase” a rămas bun în general, de la concerte.

412 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul european din motive de sănătate

„Este probabil unul dintre cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată să le împărtăşesc fanilor mei. După cum ştiţi, am avut un accident grav acum patru ani, care mi-a cauzat leziuni la coloana vertebrală”, a anunţat legendarul muzician.

Fostul lider al Black Sabbath a explicat că nu are forţa necesară pentru a susţine un turneu: „Singurul meu obiectiv în ultimii ani a fost să revin pe scenă. Vocea mea este în regulă, dar după trei operaţii, tratament cu celule stem, şedinţe nesfârşite de fizioterapie şi, recent, chiar şi cu tratamentul revoluţionar HAL, corpul meu rămâne slăbit”.

Ozzy Osbourne, care nu a mai concertat din 2018, a amânat acest turneu european din 2019, mai întâi din cauza sănătăţii sale, apoi din cauza pandemiei.

„Sunt cu adevărat emoţionat de cât de răbdător aţi aşteptat cu biletele cumpărate cu mult timp în urmă, dar am ajuns la concluzia că nu sunt fizic în măsură să fac turneul european, deoarece nu aş putea face călătoria necesară. Ideea de a-mi dezamăgi fanii mă devastează mai mult decât vă puteţi imagina vreodată.”

Pe lângă accidentul care i-a afectat coloana vertebrală, artistul de 74 de ani suferă şi de Alzheimer.

Postarea lui Ozzy Osbourne se încheie cu un mesaj care „miroase” a rămas bun de la concertele din întreaga lume: „Nu mi-am imaginat niciodată să-mi închei zilele de turneu aşa. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici