(P) Acum, şi românii pot beneficia de leasing auto online, fără angajamente!

În contextul de astăzi, maşina personală a devenit o necesitate, nu un lux. Totuşi, costurile pe mai mulţi ani pot reprezenta un factor de stres. Însă cum ar fi să ai maşina ta pentru o perioadă flexibilă, iar costurile să fie fixe... Parcă sună prea uşor, corect?

1461 afișări
Imaginea articolului (P) Acum, şi românii pot beneficia de leasing auto online, fără angajamente!

(P) Acum, şi românii pot beneficia de leasing auto online, fără angajamente!

Fie că s-a stricat maşina şi s-ar putea să dureze mult timp reparaţiile sau tocmai te-ai mutat în alt oraş şi ai nevoie de o maşină pe termen scurt sau mediu, ori pur şi simplu stilul tău de viaţă este unu mai dinamic, închirierea flexibilă combină avantajele închirierii şi leasingului auto, având multe alte beneficii. Îţi oferă flexibilitate maximă la preţuri mici, fixe şi include asigurări şi întreţinere auto fără angajamente financiare pe termen lung sau pe termen fix. Poţi ridica şi returna maşina oricând doreşti, printr-un proces online rapid, chiar şi direct de pe smartphone.

Sună prea bine ca să fie adevărat? Cu toate acestea, există. Se numeşte Flex Drive de la Hertz! Este unul dintre primele programe flexibile de închiriere de maşini din România, ideal pentru cei care iubesc soluţiile imediate, eficiente din punct de vedere al costurilor şi adaptate nevoilor lor.

Cu o perioadă minimă de închiriere de doar o lună şi opţiunea de a returna maşina oricând doreşti, poţi alege între zeci de modele de maşini, în timp ce preţul închirierii rămâne constant scăzut şi nu este afectat de durata închirierii. Urmând câţiva paşi simpli pe www.flexdrive.ro  şi plătind doar închirierea pentru prima lună şi un depozit de două luni - care este rambursabil dacă închiriezi maşina timp de 18 luni sau mai mult - poţi schimba maşinile de două ori în timpul perioadei de închiriere cu una din aceeaşi grupă, sau poţi chiar cumpăra maşina în orice moment.

Când ai opţiunea de a obţine maşina de care ai nevoie în orice moment, cu uşurinţă, digital şi în doar câteva ore după ce ai finalizat procesul, atunci nu pierde timp căutând informaţii inutile, vizitând magazine sau completând proceduri obligatorii - investeşte timpul în tine! Proiecte noi? Da! Si nu ai grija transportului!

Dacă doreşti să închiriezi o maşină adaptată nevoilor tale, accesează www.flexdrive.ro şi ridic-o imediat! Este nevoie doar de actul de identitate şi permisul de conducere.

Cele 7 avantaje ale închirierii flexibile de maşini:

  • Flexibilitate - retur în orice moment
  • Preţuri fixe
  • Asigurare şi întreţinere incluse
  • Timpul imediat de preluare
  • Opţiunea de schimbare a maşinii
  • Achiziţionarea maşinii în orice moment
  • Fără angajament financiar pe termen lung

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici