(P) Aventură la înălţime: Telescaunul din Predeal îţi oferă o experinţă unică în inima naturii!

107 afișări
Imaginea articolului (P) Aventură la înălţime: Telescaunul din Predeal îţi oferă o experinţă unică în inima naturii!

(P) Aventură la înălţime: Telescaunul din Predeal îţi oferă o experinţă unică în inima naturii!

Pentru mulţi, muntele înseamnă aventură şi trăire intensă. Cea mai apropiată zonă în care îţi poţi experimenta pasiunea e Valea Prahovei. Dacă eşti un aventurier experimentat, GENETRIX te invită să iei loc în telescaun şi să te bucuri de frumuseţea ascensiunii. În câteva minute, urci 400 m pe verticală, adică mai mult decât hotelul Burj al-Arab din Dubai. În plus, peisajul de aici chiar merită: vezi stânci, brazi şi relieful spectaculos, respiri aerul curat şi auzi vântul cum îţi spune că te aşteaptă sus ca să vă luaţi la întrecere.

Predealul nu e doar o staţiune pentru sportivi, ci şi un loc minunat pentru un week-end de îndrăgostiţi. Când ieşiţi din hotel pentru o plimbare romantică, îi spui: ”vreau să te duc undeva unde să fim doar noi doi”. Îţi vei ţine promisiunea oferindu-i locul de lângă tine pe telescaun şi îi vei strânge mâna mai tare atunci când vă veţi ridica. În amintire, o să vi se pară că vă auzeaţi inimile bătând împreună şi puternic. Se spune că a iubi înseamnă a privi amândoi în aceeaşi direcţie. Ei bine, telescaunul Predeal vă oferă privelişti minunate în orice direcţie visaţi!

Între tine şi frumuseţe nu va fi nici un obstacol. Dincolo de ce vei fotografia sau filma, vei rămâne cu senzaţia nepreţuită a zborului. GENETRIX îţi reaminteşte că muntele te aşteaptă să te bucuri de aventură cu îndemnul: trăieşte, simte, bucură-te de înălţime!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici