(P) Şemineul electric PEFOC - un cadou special pentru cei dragi!

87 afișări
Imaginea articolului (P) Şemineul electric PEFOC - un cadou special pentru cei dragi!

(P) Şemineul electric PEFOC - un cadou special pentru cei dragi!

Câţi dintre noi nu ne bucurăm de surprize, mici cadouri şi daruri speciale? Recunoştinţa pe care o purtăm pentru persoana iubită, familie sau prieteni la început de drum poate fi marcată cu ceva frumos pentru a putea fi oferit celor dragi. Totuşi, odată cu trecerea anilor, simţim că este din ce în ce mai dificil să reuşim să surprindem, alegând un cadou perfect.

Dacă şi tu ai rămas în pană de idei sau inspiraţie şi nu mai ştii ce cadou să oferi celor dragi, meşterii sibieni de la PEFOC, firmă românească cu peste două decenii de tradiţie în comercializarea şi montajul profesional al tuturor modelelor de şeminee şi sobe premium, ne vor ajuta cu o idee inedită, care va reuşi să surprindă plăcut, încă de la prima flacără virtuală.

Cu această ocazie, îţi vom prezenta o propunere inedită de cadou, care să ofere căldură, atât la propriu, cât şi la figurat, şi care se potriveşte perfect în orice tip de locuinţă, dar care se încadrează şi în bugetul tău, pus serios la încercare în această perioadă dedicată cumpărăturilor şi surprizelor plăcute pentru cei dragi.

În oferta PEFOC.ro chiar ai de unde alege!  Ai la dispoziţie cadouri foarte accesibile ca preţ, dar şi cadouri mai scumpe sau care surprind prin estetica ori funcţionalitatea lor -  cadouri de dimensiuni mici sau care impresionează prin dimensiunea lor generoasă, precum un şemineu clasic sau un termosemineu pe lemne.

În principiu, acest articol este pentru oricine vrea să facă un cadou deosebit, indiferent de buget. Aşadar, anul acesta, poţi alege să oferi atmosfera mai luminoasă, mai caldă şi mai primitoare în căminul celor dragi, al celui mai bun prieten sau în apartamentul persoanei iubite, oferindu-i un şemineu electric! 

Surprinde-i pe cei dragi cu un model special de şemineu decorativ apreciat de către clienţi, deoarece este şi cel mai simplu şi ieftin dispozitiv din gama soluţiilor alternative de încălzire şi decor. Prezintă riscuri infime, atât pentru locuinţă, cât şi pentru familie (copii, animale de companie, etc), fiind o soluţie sigură şi extrem de estetică.

Şemineul cu focar electric încorporat este o soluţie confortabilă, având rama din MDF furniruit cu design modern, elegant sau contemporan, în funcţie de povestea arhitecturală a locuinţei unde urmează să fie amplasat. Deşi majoritatea îl foloseşte pentru decor, şemineul este prevăzut şi cu încălzire cu termostat, afişaj digital şi telecomandă de control, dar şi cu opţiune de setare a temperaturii pentru o utilizare facilă şi intuitivă.

Noile seminee electrice se pot folosi pe intreg parcursul anului dar, spre deosebire de alte dispozitive termice decorative, pe acesta îl poţi folosi mai ales în modul de flacără luminoasă (fără căldură), situaţie în care vei sesiza consumul impresionant de mic ce nu va depăşi costul lunar al unui singur bec cu LED. Dacă serile de toamnă sau de primăvară devin răcoroase, îl poţi folosi şi cu funcţia de încălzire prin aerotermă, pentru acel plus de confort termic. Aşadar, fă un cadou special celor dragi, dăruindu-le un şemineu decorativ electric - un cadou unic, practic, estetic, economic şi care va impresiona încă de la prima flacără generată virtual!

Vizitează pagina celor de la www.pefoc.ro unde vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de şeminee, atât pe gaz, cât şi pe lemne sau decorative. Vei fi consiliat de o echipă de specialişti care te vor îndruma şi îţi vor oferi întregul suport de care ai nevoie pentru luarea celei mai bune decizii în privinţa alegerii unei soluţii de încălzire potrivite pentru căminul şi confortul familiei tale!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici