(P)Te-ai vedea locuind într-o grădină verticală, în liziera pădurii?

Pare un concept aproape ireal, să locuieşti într-o grădină verticală, însă Jardins du Nord aduce un nou concept de design naturalist în nordul Bucureştiului.

229 afișări
Imaginea articolului (P)Te-ai vedea locuind într-o grădină verticală, în liziera pădurii?

(P)Te-ai vedea locuind într-o grădină verticală, în liziera pădurii?

Pare un concept aproape ireal, să locuieşti într-o grădină verticală, însă Jardins du Nord aduce un nou concept de design naturalist în nordul Bucureştiului.

Jardins du Nord are ca filosofie fundamentală a proiectului, Joie de Vivre. Un complex imobiliar boutique, cu doar 38 de apartamente, situat pe Str. Jandarmeriei, vis-a-vis de legendara pădure Băneasa care se transformă într-o adevarată grădină verticală, prin terasele înconjurate de plante şi arbuşti naturali.

Imaginează-ţi fiecare dimineaţă în care în fereastra dormitorului te încântă o perdea de verde relaxant. Acesta este efectul pe care îl au jardinierele care înconjoară clădirea, până sus la etajul 5.

Însă Joie de Vivre nu înseamnă doar natura adusă la fereastră, ci şi un spaţiu interior bine compartimentat, care îmbină funcţionalul cu arhitectura, totul armonios conectat la un sistem de smart home.

Conceptul pus în operă de Comnord Development cuprinde apartamente de 4 camere cu curţi de până la 160 de mp, apartamente de 3 camere, apartamente de 2 camere, studiouri şi două penthouseuri situate la etajul 5, cu vedere panoramică şi terase de peste 140 de mp.

Plantele, alese cu ajutorul specialiştilor botanişti sunt selectate pentru a rămâne verzi tot timpul anului. Sistemul de irigare automatizat, creat special pentru Jardins du Nord, asigură sănătatea plantelor şi reduce la minim eforturile de întreţinere.

Filosofia proiectului, Joie de Vivre, este completată prin finisaje premium alese din toată Europa.

”Vedem Jardins du Nord nu ca pe o investiţie imobiliară, ci ca pe o investiţie într-o viaţă fericită. Asta înseamnă că fiecare unitate a fost optimizată ca să ofere un confort sporit şi o stare de bine. În fond, Jardins du Nord va însemna acasă, pentru cei 39 de proprietari. Iar cel mai important lucru atunci când vii acasă este să te simţi bine. Am căutat să aducem în acest proiect linii de finisaje premium care să susţină un stil de viaţă relaxat, fără a renunţa la calitate.” spune Cosmin Dinescu, managerul proiectului.

De la încălzirea în pardoseală prin centrală proprie, aer condiţionat multisplit în fiecare cameră controlate printr-un sistem de smart home, la rulourile electrice şi plase de insecte, fiecare detaliu e gândit ca să creeze confort. 

Prin locaţie, Jardins du Nord te duce aproape de cele mai importante zone din Bucureşti, Aeroportul Henry Coandă, Centrul Comercial Băneasa, 10 minute de Arcul de Triumf, dar departe de agitaţia oraşului.

Penthouse-uri cu vedere panoramică, deasupra pădurii Băneasa

Etajul 5 este dedicat penthouse-urilor. Acolo sus, în coroana pădurii Băneasa, cele două unităţi au două concepte complet diferite.

Primul penthouse, cu o suprafaţă de 213 mp este conceput pentru un stil de viaţă dinamic, două dormitoare spaţioase cu dressinguri şi un master bedroom cu dressing, baie dublă şi terasă proprie care este practic un apartament în sine îşi vor oferi bucuria de a petrece timp de calitate acasă. Bucătăria se deschide spre zona uriaşă de living, creând un spaţiu de 61 de mp ideal pentru a primi invitaţi, şi care se deschide pe latură spre terasa de 165 mp înconjurată de jardiniere.

Spaţiul este gândit pentru cei care doresc atât un spaţiu intim, dar cărora le place să fie amfitrioni pentru petreceri private reuşite.

Al doilea penthouse este gândit mai degrabă pentru o familie cu copii. Zona dormitorului matrimonial este privată şi are terasa spre liziera pădurii, iar zona celorlalte două dormitoare este gândită pentru a fi o zonă împărţită de copii, retrasă faţă de restul apartamentului.

Bucătăria închisă faţă de restul zonei de living se deschide spre terasă, către o zonă de outside dinning. Terasa, care înconjoară pe latura nord-est întregul penthouse oferă o privelişte aeriană neîntreruptă atât spre pădure cât şi spre zona de nord a capitalei.

Apartamente cu 4 camere şi curte de până la 160 de mp pentru întreaga familie.

Dacă penthouseul nu te atrage, şi dacă vrei un spaţiu în care copiii să alerge în voie, sau în care să petreci seri răcoroase, cele două apartamente de 4 camere de la parter, de 120 de mp, îţi oferă 3 dormitoare intime şi un living spaţios, terasă dar şi curţi generoase de 160 de mp.

Asta înseamnă că îmbini confortul interior cu relaxarea din exterior unde poţi să te bucuri de linişte şi de mult verde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici