Video (P) Terapia - peste 100 de ani de grijă pentru sănătatea oamenilor

  • Cu toţii ne dorim să fim cât mai sănătoşi pentru a ne bucura de viaţă pe deplin.
  • De mai bine de 100 de ani, Terapia – companie SUN PHARMA înţelege nevoile de sănătate în schimbare ale oamenilor, oferindu-le cele mai avansate soluţii pentru susţinerea unei vieţi sănătoase.
70 afișări

Cercetarea axată pe nevoile actuale cu scopul de a îmbunătăţi continuu accesul la produse şi terapii noi prin inovare de vârf în domeniul farmaceutic, face din Terapia un aliat de încredere al oamenilor în lupta cu multe afecţiuni. Astfel, produsele Terapia îmbină experienţa cu cele mai recente descoperiri în materie de sănătate, inovaţia şi beneficiile tehnologiilor de ultimă generaţie. Fiecare pas făcut de către Terapia este orientat spre o viaţă mai bună şi mai sănătoasă pentru oameni, prin furnizarea celor mai moderne forme de tratament... astăzi, mâine şi în viitor!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici