(P) Ţi s-a făcut poftă de un grătar suculent? Aprinde un grătar economic Oven Grill şi stinge foamea la iarbă verde!

124 afișări
Imaginea articolului (P) Ţi s-a făcut poftă de un grătar suculent? Aprinde un grătar economic Oven Grill şi stinge foamea la iarbă verde!

(P) Ţi s-a făcut poftă de un grătar suculent? Aprinde un grătar economic Oven Grill şi stinge foamea la iarbă verde!

Dacă eşti dependent de momentele speciale petrecute în aer liber sau ţi-e poftă de un grătar suculent şi delicios, adună-ţi familia şi prietenii în jurul noii game de gratare de gradinaeconomice Oven Grill! Echipa PEFOC.RO îţi prezintă noua colecţie de grătare ieftine moderne, care, deşi se vând la preţuri mici, sunt surprinzător de eficiente pentru prepararea pe grill-ul încins a mâncărurilor delcioase şi aromate.

Te-ai săturat de vechiul grătar şi vrei să-ţi pui în valoare reţetele învăţate de la cei mai buni maeştri BBQ sau pur şi simplu cauţi un model de grătar accesibil, pe care să nu plăteşti o sumă prea mare de bani? Atunci, avem răspunsul perfect pentru tine!

Din oferta noastră ai la dispoziţie modele pe alese de gratare pentru grădină şi accesoriile necesare la preţuri gândite pentru toate buzunarele şi preferinţele. În felul acesta, te vei putea bucura din plin la tine acasă, de zilele cu soare şi weekend-urile în familie sau cu gaşca numeroasă de prieteni gurmanzi. Toate modelele, indiferent de preţul acestora, sunt realizate numai din materiale de calitate înaltă, dovedindu-şi în timp, rezistenţa şi utilitatea.

Cu peste 20 de ani de experienţă în tot ceea ce înseamnă soluţii de gătit în aer liber sau indoor, începând de la grătare clasice pe cărbuni, grătare premium din ceramică de tip kamado, gratare weber electrice sau grătare pe gaz, în continuare îţi vom prezenta gama de grătare economice Oven Grill fabricate din fier forjat, tablă groasă sau material metalic de calitate.

Alege grill-ul potrivit pentru tine din colecţia de modele pe diferite dimensiuni şi configuraţii. Uşor de asamblat şi disponibile în versiuni mobile, grătarele economice sunt ideale, atât pentru un picnic la iarbă verde cu familia sau prietenii, cât şi în curte, în foişor sau pe terasa casei tale.

Producătorii acestor grătare nu fac rabat de la calitate şi folosesc doar materiale calitative pentru o experienţă a gătitului cât mai aproape de perfecţiune. Familia sau prietenii vor fi pur şi simplu încântaţi de aroma şi gustul preparatelor delicioase precum, friptura de porc sau vită, carne de pui, legume, peşte sau fructe de mare gătite pe un grătar cărbuni în aer liber!

Grătarele economice din gama Oven Grill sunt confecţionate din tablă de oţel cu o grosime de 3mm debitată cu ajutorul tehnologiei laser şi dispune de un grilaj din oţel rotund, calibrat C45 de 8 mm pentru o durată mare de utilizare. Grosimea tablei permite arderea lemnelor fără riscul deformării, indiferent de durata focului încins.

Aşadar, dacă ţi-am trezit câtuşi de puţin apetitul pentru oferte de neratat şi vrei ca noul sezon al grătarelor în aer liber să nu te prindă nepregătit, intră în magazinului virtual www.pefoc.ro pentru a vizualiza întreaga ofertă de grătare economice, alături de multe alte modele de grătare pe gaz sau electrice, ustensile grătar, şeminee pe lemne, sobe pe peleţi, sau modele de semineu decorativ pentru apartament!

Transportul este asigurat pe întreg teritoriul ţării, iar fiecare produs comandat on-line, va fi livrat din stoc propriu, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici