(P) Un plus de confort

Ştim cu toţii. Iarna a venit iarăşi, val-vârtej, fără să ne pregătească din timp. În fiecare zi este frig, vânt, ger şi brumă. Este atât de greu să facem orice presupune să ieşim din casă. Dar lucrurile nu trebuie neapărat să fie aşa.

114 afișări
Imaginea articolului (P) Un plus de confort

(P) Un plus de confort (Imagine:agentia.gdfsuez-energy.ro)

Există cineva care se gândeşte permanent la confortul şi căldura de care are nevoie o familie.

GDF SUEZ Energy România, furnizorul dumneavoastră de gaze naturale şi companie afiliată a liderului mondial în energie GDF SUEZ, a creat un pachet complet de servicii online tocmai pentru a vă scuti de un drum care poate fi dificil, mai ales iarna.

Gata cu frigul, efortul şi grijile pentru plata facturii la gaze naturale! De-acum totul se rezolvă rapid, doar cu un click. Oricând şi oriunde vă aflaţi.

Pentru a afla instant detaliile legate de factură, GDF SUEZ Energy România vă pune la dispoziţie serviciul de trimitere a acesteia pe mail, în timp real.

Mai mult, pentru a avea controlul deplin asupra consumului în fiecare lună, puteţi vizualiza, pe lângă factură, şi întreg istoricul de consum. Cu un singur click accesaţi gratuit Agenţia Online: http://agentia.gdfsuez-energy.ro.

Şi pentru că atunci când vorbeşte despre confort o face în cel mai serios mod, GDF SUEZ Energy România vă asigură ca întregul proces este rapid, uşor de înţeles şi 100% sigur.

Desigur mai e ceva. Ceva în plus. Un lider de nivel mondial ştie să anticipeze nevoile fiecărui client.

Pentru a vă răspunde în cel mai profesionist mod cu putinţă la tot ce vă interesează şi contează, GDF SUEZ Energy România vă pune la dispoziţie un serviciu online de consultanţă, unde experţii companiei vă sunt alături pentru a vă răspunde la întrebări.

Acum, privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, ne dăm seama că iarna cea grea nu este decât o convenţie. Cu un partener de încredere alături, precum GDF SUEZ Energy România, care urmăreşte să asigure tot mai mult confort clienţilor săi, iarna poate deveni un anotimp al căldurii, al relaxării şi al timpului petrecut acasă, alături de cei dragi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici