Pacientă în ambulanţă, agresată sexual de un angajat SMURD

O pacientă aflată într-o ambulanţă a fost agresată sexual de un angajat SMURD. Anchetatorii au stabilit că bărbatul a profitat de faptul că victima se afla „în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa”. Incidentul s-a produs în Bucureşti.

4436 afișări
Imaginea articolului Pacientă în ambulanţă, agresată sexual de un angajat SMURD

Pacientă în ambulanţă, agresată sexual de un angajat SMURD

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, militar activ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi alterarea integrităţii datelor informatice. Bărbatul a fost reţinut joi, dar agresiunea sexuală a avut loc în luna iunie.

„S-a reţinut că la data de 08.06.2023, inculpatul, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a profitat de faptul că persoana vătămată majoră, pacientă în transport către o unitate spitalicească, se afla în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi a exercitat asupra acesteia acte de agresiune sexuală”, a anunţat DIICOT.

După agresiune, bărbatul a încercat să şteargă dovezile.

„Pentru a elimina înregistrările video incriminatorii surprinse de camera de supraveghere amplasată în interiorul autospecialei de transport pacienţi, inculpatul a şters fără drept datele informatice stocate pe cardul de memorie, aducând astfel atingere integrităţii şi disponibilităţii acestora”, a mai anunţat DIICOT.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Bucureşti a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici