Pacienţi oncologici din Ucraina, trataţi la Spitalul Judeţean din Suceava

O femeie cu neoplasm mamar din Ucraina a beneficiat marţi de o şedinţă de chimioterapie la Spitalul Judeţean din Suceava, iar miercuri sunt aşteptaţi pentru tratament alţi doi bolnavi.

260 afișări
Imaginea articolului Pacienţi oncologici din Ucraina, trataţi la Spitalul Judeţean din Suceava

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, marţi, a fost efectuată o şedinţă de chimioterapie unei paciente cu cetăţenie ucraineană cu neoplasm mamar. Pacienta a fost introdusă în Programul Naţional de Oncologie, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Reprezentanţii spitalului anunţă că miercuri urmează să se prezinte alţi doi pacienţi cu afecţiuni oncologice pentru şedinte de chimioterapie şi introducerea în program.

„Pacienţii trebuie să obţină un număr de identificare de la Centrul de Imigrări şi pe cât posibil să aibă documente medicale traduse în limba engleză sau română, cu acestea urmând să se prezinte în ambulatoriul de Oncologie din cadrul spitalului judeţean, urmând ca înregistrarea în Programul Naţional să fie făcută de medicii secţiei”, se arată în comunicat.

Medicii îi asigură pe cetăţenii veniţi din zona de conflict că vor beneficia de toate îngrijirile medicale de care vor avea nevoie în cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor, precum şi în cadrul tuturor sectţilor spitalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici