Video Pagube importante provocate de furtună la Drobeta Turnu Severin

O vijelie puternică s-a produs la Drobeta Turnu Severin, în noaptea de marţi spre miercuri, un acoperiş de pe o centrală termică din cartierul Aluniş desprinzându-se şi agăţând firele reţelei de telefonie, dar şi pe cele de televiziune prin cablu.

10 afișări

Plutonierul Dan Răducan din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Mehedinţi a declarat corespondentului MEDIAFAX că în urma furtunii, care nu a durat mai mult de 20 de minute, un echipaj de la pompieri a intervenit pentru a debloca două maşini care au fost distruse de acoperişul desprins de pe o centrală termică.

"În urma furtunii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat pentru a interveni la deblocarea autoturismelor de sub acoperişul căzut. În 20 de minute am deblocat zona, dar maşinile au fost avariate", a precizat plutonierul Răducan.

Defecţiunile la reţea vor fi remediate în cursul zilei de miercuri, de către angajaţii firmei de telefonie şi televiziune prin cablu.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, vântul puternic şi aversele de ploaie din timpul nopţii de marţi spre miercuri au afectat şi liniile de electricitate din 47 de localităţi din judeţul Mehedinţi: Şuşiţa, Jidoştiţa, Şuşiţa de Sus, Cocorova, Crăguieşti, Ştiucani, Racova, Pîrlage, Bîlvăneşti, Băseşti, Budăneşti, Cracu Lung, Bobaiţa, Pitulaşi, Păuneşti, Severineşti, Pârvuleşti, Corcova, Cordun, Ercea, Govodarva, Căzăneşti, Gârbovăţu de Sus, Suharu, Şviniţa, Roşia, Valea Coşuştei, Valea Alunului, Bala, Giureşti,. Cîmpu Mare, Popeşti, Hohaba, Şovarna, Runcu, Rudina, Vidimireşti, Studina, Iupca, Sărdăneşti, Crainici, Brativoieşti, Brateş, Comăneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici