PANĂ de CURENT la cel mai mare spital din Craiova: Operaţii întrerupte şi oameni blocaţi în lift din cauza lipsei energiei electrice

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a rămas fără curent, miercuri după-amiază, timp de aproximativ o jumătate de oră. Medicii au rămas blocaţi în sălile de operaţie fără să îşi poată desfăşura activitatea, iar alte persoane au rămas în lift, transmite corespondentul MEDIAFAX.

826 afișări
Imaginea articolului PANĂ de CURENT la cel mai mare spital din Craiova: Operaţii întrerupte şi oameni blocaţi în lift din cauza lipsei energiei electrice

BREAKING: Operaţii întrerupte şi oameni blocaţi în lift, la Spitalul Craiova, din cauza unei PENE DE CURENT

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că pana de curent a durat aproximativ 30 de minute, însă au funcţionat ventilatoarele mecanice şi monitoarele pacienţilor.

„A fost o pană de curent, dar încă nu ştim care este cauza şi dacă a intrat generatorul în funcţie. Activitatea în Urgenţă a fost perturbată, dar pacienţii au fost ventilaţi mecanic, au funcţionat ventilatoarele, monitoarele”, a afirmat ea.

Surse din cadrul unităţii medicale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pana de curent a fost cauzată de un muncitor care desfăşura lucrări, în apropierea spitalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici