Pancartă în Piaţa Victoriei, pe un morman de zăpadă murdară, la adresa primarului Gabriela Firea - FOTO

Cristian Mihai Dide, protestatarul care intră des în conflict cu Jandarmeria, a amplasat duminică, în Piaţa Victoriei din Capitală, o pancartă în mijlocul unui morman de zăpadă, pe care era proiectat un mesaj împotriva primarului Gabriela Firea.

3711 afișări
Imaginea articolului Pancartă în Piaţa Victoriei, pe un morman de zăpadă murdară, la adresa primarului Gabriela Firea - FOTO

Cristian Dide a amplasat o pancartă pe un morman de zăpadă murdară „uitat” în Piaţa Victoriei: Aici e PSD Firea - FOTO

Cristian Mihai Dide a aşezat, în mijlocul unui morman de zăpadă din Piaţa Victoriei, o pancartă pe care a proiectat un mesaj împotriva Gabrielei Firea: „Aici e PSD Firea”.

„Incompetenţa, nepăsarea, lipsa de respect pentru cetăţenii care le plătesc salariile se poate observa cu uşurinţă în faţa Guvernului! Ca toată lumea să înţeleagă, Cristian-Mihai Dide a fabricat o pancartă mare, luminoasă, pe care a aşezat-o pe muntele de zapadă murdară din Piaţa Victoriei. E un tablou trist, care evidenţiează mizeria PSD în frunte cu primăriţa Firea! Data viitoare, mergi la vot şi nu mai lăsa PSD-ul să îşi bată joc de banii tăi!”, se arată pe pagina de Facebook a „Asociaţiei Evoluţie în Instituţie”, a lui Cristian Mihai Dide, unde explică gestul.

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu Jandarmeria şi este amendat de oamenii legii, şi-a depus dosarul de angajare la această instituţie. Dide spune că vrea să prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

„Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd. (...) Pur şi simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni şi care sunt procedurile şi criteriile de angajare în această instituţie”, a declarat săptămâna aceasta, pentru MEDIAFAX, Mihai Dide.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar şi de gardul Guvernului - s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori.

Ultima acţiune a lui Dide a avut loc zilele trecute, la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici