Papa, către un tânăr transsexual: Dumnezeu ne iubeşte aşa cum suntem

„Dumnezeu ne iubeşte aşa cum suntem. Ne mângâie mereu. Dumnezeu este tată, mamă, frate, totul pentru noi” - a fost răspunsul dat de Papa Francisc unui tânăr transsexual.

389 afișări
Imaginea articolului Papa, către un tânăr transsexual: Dumnezeu ne iubeşte aşa cum suntem

Papa, către un tânăr transsexual: Dumnezeu ne iubeşte aşa cum suntem

„Domnul este mereu cu noi, mereu. Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi. Chiar dacă suntem păcătoşi, El se apropie pentru a ne ajuta. Domnul nu este dezgustat de realităţile noastre, el ne iubeşte aşa cum suntem. Şi aceasta este iubirea nebună a lui Dumnezeu" - aşa răspunde Papa Francisc la întrebarea unui tânăr transsexual cu dizabilităţi, în noul episod al podcastului axat pe tineri, în perspectiva „Zilelor Mondiale ale Tineretului” (JMJ) de la Lisabona.

"Dumnezeu ne iubeşte aşa cum suntem", adaugă Suveranul Pontof, conform ANSA.

"Dumnezeu ne mângâie mereu. Dumnezeu este tată, mamă, frate, totul pentru noi. Şi să înţelegem acest lucru este dificil, dar El ne iubeşte aşa cum suntem. Nu renunţa... Mergi înainte...".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici