VIDEO Parastasul Părintelui Iustin Pârvu. 1.500 de oameni din categoriile vulnerabile s-au înghesuit la moaşte şi au ignorat pericolul COVID

  • Aproape 1500 de oameni s-au strâns la Mănăstirea Petru Vodă, din judeţul Neamţ
  • La mănăstire s-a ţinut parastasul de pomenire a Părintelui Iustin Pârvu
  • Oamenii au ignorat măsurile de distanţare fizica şi mulţi nu aveau mască
3155 afișări
Imaginea articolului VIDEO Parastasul Părintelui Iustin Pârvu. 1.500 de oameni din categoriile vulnerabile s-au înghesuit la moaşte şi au ignorat pericolul COVID

Parastasul Părintelui Iustin Pârvu

Când vine vorba de credinţă, oamenii nu mai ţint cont de reguli, chiar dacă acestea sunt făcute pentru a le proteja viaţa. 

La Mănăstirea Petru Vodă, din judeţul Neamţ, credincioşii s-au îmbulzit să participe la parastasul de pomenire a Părintelui Iustin Pârvu. A fost unul dintre cei mai mari duhovnici şi este venerat ca un sfânt.
 
Drept dovadă, aproape 1.500 de oameni au venit din Bucureşti, Iaşi, Vaslui, Braşov, Vrancea sau Prahova. Au uitat şi de distanţare fizică, şi de purtarea măştilor.  Partea proastă este că mulţi dintre ei sunt în vârstă şi mai expuşi pericolului de a se infecta cu COVID.
 
La astfel de adunări oamenii trebuie să menţina distanţa minimă de 1,5 m între ei. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici