VIDEO  Paraşuta i se blochează în motor: căderea de la o înălţime de 500 de metri a unui pasionat de sărituri cu parapanta

Marlon Jonat, născut în 1989, este pasionat de parapantă, iar videoclipul publicat atât pe reţelele sale de socializare, cât şi pe canalul său de YouTube datează din 30 august 2022 şi imortalizează, graţie unui GoPro, un accident teribil care i-ar fi putut fi fatal.

473 afișări
Imaginea articolului Paraşuta i se blochează în motor: căderea de la o înălţime de 500 de metri a unui pasionat de sărituri cu parapanta

Paraşuta i se blochează în motor: căderea de la o înălţime de 500 de metri a unui pasionat de sărituri cu parapanta

În acea zi, Jonat a sărit de la o înălţime de 530 de metri deasupra oraşului Paderborn, Germania, dar firele paraşutei sale s-au prins într-o piesă a motorului.

„Din cauza unei erori de pilot am ajuns într-o încurcătură de frânghii şi de acolo a început tragedia. Am luptat pentru supravieţuire la sute de metri deasupra solului", a scris Jonat.

După multe manevre, bărbatul s-a prăbuşit la pământ cu o viteză de peste 30 de kilometri pe oră, suferind din fericire doar câteva răni superficiale.

„Cu acest videoclip nu vreau să descurajez oamenii de a sări cu parapanta, ci mai degrabă sper să informez şi să arăt cum s-a întâmplat accidentul şi cum pot fi evitate situaţii similare”, conchide el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici