Paraşutist RĂNIT GRAV în comuna Clinceni. Bărbatul are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi

Un bărbat a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, duminică, după ce s-a rănit grav în urma unui salt cu paraşuta, în comuna Clinceni din Ilfov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Paraşutistul are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi.

2132 afișări
Imaginea articolului Paraşutist RĂNIT GRAV în comuna Clinceni. Bărbatul are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi

Paraşutist rănit grav în comuna Clinceni. Bărbatul are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi (Imagine: Doru Nica/ Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE 16:14 Paraşutistul rănit grav la Clinceni are 35 de ani şi făcuse peste 1.000 de salturi

Paraşutistul rănit grav, duminică după-amiază, la aerodromul Clinceni din Ilfov are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi, accidentul în urma căruia a ajuns la spital având loc după ce a încercat o "aterizare în mare viteză", au declarat, pentru MEDIAFAX, colegi ai acestuia.

Potrivit surselor citate, bărbatul s-a accidentat "în timpul unui exerciţiu de perfecţionare, la aterizare în mare viteză, o disciplină a paraşutismului numită swooping".

Paraşutistul rănit duminică a fost transportat în stare gravă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală.

"Are un traumatism de coloană vertebrală lombară şi nu îşi poate mişca picioarele. Este conştient şi echilibrat hemodinamic", a precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici